Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 7:30-14:30 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
27.01.2022
Nové školní batohy Bagmaster 2022
Nově jsme naskladnili kvalitní školní batohy Bagmaster s 3 letou zárukou kompletní nabídku naleznete ZDE.   číst celé
26.01.2022
Výprodej zboží
Výbírejte s široké nabídky produků ve výprodeji za skvělé ceny.  číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Jak vybrat školní batoh nebo aktovku
Nevíte jak si vybrat školní aktovku nebo batoh, rádi vám s tím pomůžeme. číst celé
Jak správně držet psací potřeby
Sestavili jsme pro vás několik rad jak správně používat psací potřeby číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Papirko.eu
Ochrana osobních údajů e-shopu Papirko.eu
  1. Společnost Jitka Vogeltanzová se sídlem S.K.Neumanna 358/4 Mohelnice 78985 IČ 87282305 a Lukáš Berka se sídlem Moravičany 374 Moravičany 78982 IČ IČ:04809785 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
      • jméno, příjmení
      • e-mailovou adresu
      • telefonní číslo
      • adresu/sídlo
    1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

      Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

    2. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

    3. Zpracování osobních údajů je prováděno Papirko.eu tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Přepravní společnost PPL CZ s.r.o.Sídlo: K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
      • Účetní software STORMWARE s.r.o. Sídlo: Za Prachárnou 4962/45, 586 01 Jihlava
      • Přepravní společnost General Logistics Systems Czech Republic s.r.o. Průmyslová 5619 158601 Jihalava
      • Přepravní společnost DPD Modletice 135, 251 01 Říčany u Prahy 

      Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

    4. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese papirko@mohelnice.net

    5. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.prvnacek-shop.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

          • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
          • základní funkčnosti webových stránek

      • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
      • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
      • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
      • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
      • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
        • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
        • Seznam.cz, a.s., Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5.
        • Toplist s.r.o. nám. Dr. Václava Holého 1054/13, 180 00 Praha 8
    6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

      • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
      • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
      • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
      • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
      • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat školní batoh nebo aktovku
Jak vybrat školní batoh nebo aktovku
Nevíte jak si vybrat školní aktovku nebo batoh, rádi vám s tím pomůžeme. číst celé
Jak správně držet psací potřeby
Jak správně držet psací potřeby
Sestavili jsme pro vás několik rad jak správně používat psací potřeby číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

Papírnictví

S. K. Neumanna 358 / 4

Mohelnice 78985

Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 7:30-14:30 hod.)
Všechna pravá vyhrazena Copyright © 2013 - 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz